Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Tuesday, December 29, 2009

Aktiviti Bulan Disember 2009










Salam pada semua kawan-kawan blogger...ari ni baru la aku dapat uploadkan gambar-gambar aktiviti sepanjang bulan Disember ni walau pun aku kesibukan sangat sangat sampai nak blog walking pun tak sempat. Insyaallah lepas kerja aku ni selesai aku akan singgah kat blog korang sampai korang naik muak tengok aku ari ari hehehehehee

6 comments:

POSH76 said...

welcome back bro keep blogging yer

blueCITY said...

salam jebat,
ek eleh....
hukhuk
ingatkan dah kawin lagi satu senyap2, hakhakhak...
opss...

selamat kembali yg
heeeeeeee

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam jebat...hai ingat kan mana pi lama tak dak....anyway...selamat berazam baru yer...keng salam wife..

abgBro said...

mak dato' lama nya hang mnyelam jebat...bz ngalahkn menteri besaq perelih...ekekeke

~gua doa lu n fam selalu diromati Allah...amin

secangkir madu merah said...

salam jebat...
welcome back..bizi giler ek?
anyway..selamat tahun baru 2010 semoga kau & keluarga sentiasa hidup dlm kerahmatan & kebahagiaan..

CintamaniszLite said...

patut ler lama menyepi...
ingatkan dh tak sudi join alam siber ni, hehe

Award