Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Wednesday, November 4, 2009

Happy birthday sayang....

Happy birthday sayang....ari ni 4 Nov genap la usia anak dara aku ni 13 tahun. Cepat benar masa berlalu kan da terasa tua aku ni walau pun usia aku muda lg wakakakakaka. Ayah dan ibu serta adik-adik doakan semoga Along dirahmati dan diberkati selalu serta berjaya dalam hidup

13 comments:

Mawar_berduri said...

salam,
Bro, tolong ucapkan selamat hari jadi buat anak daramu yang kelihatan sungguh manis dan sopan itu....

sebagai hadiah..Mawar dah klik iklan nuffnang kat blog ayah dia... hihihi
:)

CINTAMANISZ Lite said...

hehe...sama besday ngan ayah akak ler nih..

Hepi besday ye kakak...belajar rajin2 ye, jadi anak yg solehah tau..

Psst; hang kawen lagi muda dari akak ler ni, yek?? umur 19thn dh kawen ke??? dasat ler...hihi..teruna idaman kot dulu2 ni..

blueCITY said...

hepy besday cayang!!
ekkekekek

hope jadi anak yg soleh pada ayah yg soleh gak, ahaks!

Alimaz-Kembara Terasing said...

epi besday 2 u...4x....dah besaq no.....semoga berjaya...jangan nakai2...

POSH76 said...

hepi birthday gak kat anak dara bro

besar sudah tak lama lagi timer menantu ler hehe

seroja jingga said...

happy bday untuk anak dara bro..
best kan kalo tengok anak2 membesar depan mata nih..

tapi gua......
ermmm entah lah,...

abgBro said...

selamat ualang tahun pokcik ucapkn untuk kak long...belajar rajin2, ikut pesan mak ayah, jgn noty2 lg eh...jaga solat ye..

jebat, btoii ar aku pun "rase" blom tua lagii...wakakaka

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam bro jebat,
tolong kasi tau sama anak dara bro
"hepi besday" yew.

ieda said...

eppy belated bday buat anak dara bro ..

semoga jadi anak yg solehah anti doakan , dah besar anak dara bro .. org tua2 cakap x lama layie dah nak bermenantu ... tapi sblm tuh nak merasa dulu gaji pertaman kannn ...

heheh semoga berjaya dlm kehidupan dia

EJAZARA'S HOME said...

salam,
happy belated birthday untuk along......

secangkir madu merah said...

hepi besday yg ke13 tahun utk Along supaya menjadi anak yg berguna & berjasa kpd kedua ibu dan ayah...

jebat_durhaka said...

terima kasih atas ucapan korang semua ye...nanti aku sampaikan pada anak dara aku tu.

makdara terdiva said...

wah..dah ade anak dara rupenye..

Award