Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Wednesday, October 14, 2009

Hotel Bella Vista


Hotel Bella Vista, Langkawi....bukan aku ilang kan diri lepas raya tau cume aku bertugas sebagai urusetia kursus untuk para nelayan. Cantik pemandangan laut dari hotel tu kan cume aku muskil nape la hotel ni bentuknya mcm gereja...heheheheh. Yang gambo last tu aku tengah melepak kat tepi swimming pool masa nak tunggu time makan mlm, bukan tak nak mandi tp aku tak bawak seluar pendek...nak mandi pakai ******* aje, ishhhh aku malu weiiiiii wkaakakakakaka

14 comments:

blueCITY said...

salam,

amboi2 jebat...
posing artis nampak? ekekkeke

ikiqzana said...

cantik la permandangan kt situ.. bila la gamak nyer nk sampi kt langkawi lg...

posing maut tu bro..kih3x.

sis_nita said...

wahhhh..

mabelesnyerr hotel..

kita selalu kat Lanai jerrrr..

POSH76 said...

bestnyer patutler lama tak berblogging...hehe

patutnyer bro pakai swimming terang...hihi

mamai said...

katanya seni reka bentuk tu..atau alasan ajer

patut la aku tak nampak

CINTAMANISZ Lite said...

Jebat, akak penah gak nginap kat sini tp dh lama ler. Masa tu lom tukar nama Bella vista lagi..Nama dulu TIARA HOTEL, hehe..
Best kat situ..malam2 dkt sgt nak pi makan masakan panas kat kedai..jln kaki aje kan?? Seaview dia pun menarik. Tu yg sampai jebat leh terposing 'maut' tu, heheh..

Hang dekat..any time leh pi sana no? Tambang feri la ni brp dewasa/kanak2 dari kuala perlis ye? Bkn apa..akak nk gi bln doblas ni. Dh book homestay (aje) senang dok ramai2 takde charge tambahan, hehe..

Hang pi ari tu ngan sape? Kalo ngan famili..mana gambo familinya. Kalo ngan kawan..mana kawan2 nye..konfius nie. Jgn gi ngan no 2 dah ler, hahaha..

psst; hmm..leh tlg bg no kontek tempat parking berbumbung paling dkt ngan jeti tak? hehe..Kot2 ler diorang bg akak booking lak, haha..

seroja jingga said...

pergh..best gile..
posinh kemain lagih eh!

abgBro said...

lamo sudah den tak poie Langkawi neh...xdo sponsor sudah...huhuhuu

sararisa said...

wah...wah...kemain lagi ekk...mcm best je ekk kat situ...nak kena pegi gak nih...tapi nak kena pecah tabung buluh la dulu...gi langkawi tgn kosong mana best...huhuhu

Mawar_berduri said...

wahhhhh...best nya...ish..bila la nak sampai Langkawi ni ... misti best kan tu yang posing dah ala ala dato'2 makan angin ..huhuhu

secangkir madu merah said...

dalam sibuk2 beraya sempat jugak ko bercuti kat langkawi tu ek?

easza said...

dah berkurun tak ke langkawi.... nmpk mcm releks sgt tmpt tuh....

ieda said...

waaaaaaaaa baik punyer lepak bro ...

selam sambil minum air erkk .. jenjalan tgk keindahan alam .. heheheh

babyfreaks@ratusiput said...

wah bestnye jalan2 dapt dok hotel...ha'ahla bang jebat kan...hotel tu dh mcm gereja gamaknye...iskk...dorang ni...asal boleh je...

Award