Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Monday, October 12, 2009

Eye on Malaysia





Kalau korang nak tahu, masa beraya kat kg di Melaka ari tu sempat la kitorang meronda kat Melaka Town sampai aku sendiri pun sesat weiii dan sempat jugak kitorang naik Eye On Malaysia ni...banyak sungguh perubahan kat negeri kelahiran aku ni. Shoping tak yah cakap la, boleh naik lenguh lutut kalu nak masuk semua shoping yg ada kat Melaka ni
Bagi mereka yang tak pernah naik Eye On Malaysia ni....sile serahkan kad pengenalan diri terlebih dahulu kalu nak tiket murah ek pasal untuk warganegara Malaysia bayaran yang dikenakan untuk dewasa RM 10.00 n untuk kanak-kanak RM 5.00 aje
Jom melawat Melaka..hehehehe pomot negeri sendiri weiiii

11 comments:

sis_nita said...

lama dah tak ke Melaka..

kali terakhir tahun 2006..

company trip..

mmg byk tmpt kat Melaka leh kita jenguk..

ooooo.. lenkali saya mai melaka, leh laa caling2 ehh..

POSH76 said...

bestnyer kampung kat melaka...untung mcm2 ada...hehe

mamai said...

aku yang selalu balik melaka nie pun tak naik lagi menatang tu

Alimaz-Kembara Terasing said...

laaaa...org melaka ker....

ieda said...

owww bro ke EYE of mesia .. ermm menarik sgt tmpt nieh kan ..

ermmm masih x berkesempatan utk kesana lagi .. huhuhu

CINTAMANISZ Lite said...

BEst ler ada anak ramai ni. Tp kete mesti kena besar jugak..pasal susah nak kuar gi jalan2 kn?

Thn ni..akak tak balik beraya kat kampung kelahiran mak akak tu. Pasal thn lepas dh gi sana. Tgk ler tahun dpn kalo ada rezeki.

Hmm..mmg..sgt byk perubahan kat area Melaka tu. Thn lepas masa akak lalu pantai Klebang..diorang tgh nak tambak lagi pantai nak wat pembangunan. Skang ni tak tau ler camne dah.

abgBro said...

waduh sesekali balik abih hang amuk satu melaka ek...sampai sesat2...wakakakaaka

makdara terdiva said...

ni yg teruja nk pg melaka ni..last time EOM kat titiwangsa x smpt nak terjah..huhuhu..

Alimaz-Kembara Terasing said...

ooooo kawin sekg la ni.....kat sini kerja pa...cikgu ka lecturer....

blueCITY said...

salam jebat, org melako rupanya
heeeeee

wahhh, keluarga bahagia ya
gebus2 semua
ekekkek

i pernah gak naik eye on msia nih
tapi kat kl nih
biasa2 aja, view tak best sgt
yg bestnya
exbf belanja
hahhahah
lagi best,
lepas naik lepak kedai mamak
minum2 sembang
muahhahah
semua hanya sejarah
cam kota melaka gak
ekekkek

secangkir madu merah said...

jebat.., ko orang melaka pon boleh sesat, camana nak jadi pemandu pelancung ni? aku nak gi jenjalan kat melaka..tunggu aku ek!

Award