Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Tuesday, August 25, 2009

Frenzy.Fm

Korang penah tak dengar lagu-lagu secara online kat Frenzy.Fm ni?? aku ni kan baru je tahu akan kewujudan stesen radio online ni...hehehehe. Layan jugak weiiii Frenzy.Fm ni siap pasang lagu ghaya lg tp atas permintaan korang sendiri la...kalu tak caya, jom layan sat no...

13 comments:

DaKMuO said...

Salam..

Mekasih kepada Jebat di atas sokongan anda :) Stay tune bersama kami menggempakkan dunia cyber...

Layaaannn....

POSH76 said...

ada ker cam bess ajer...leh try ni...thanks for the info...hehe

kuina said...

nanti cuba tp speaker sy sntiasa 'mute' HEHEHE...

BTW tq 4 D info.

birU said...

huhuhu...

nanti dengo x leh dgr lagu kat blog lak, ekekekek

mamai said...

nie lagu retro ker...lagu rock ada tak

jebat_durhaka said...

posh...cube ler

kuina...nape ek speaker tu ' mute 'selalu?

biru...nanti biru boleh buat permintaan lagu, sekejap je da boleh berkumandang

mamai...bukan kata retro,rock aje tau, lagu ghaya pon ada la hehehe

abgBro said...

jebat aku punye broadband slow nak mampuihh...dgr radio era je lah...hehe

ieda said...

haaaaaaaa ada .. ada kat setern bloggers nyer umah .. ermm ok lah jugakkkkkkkk

en_me said...

wah dah lagu raya erk.. salam ramadhan abang jebat ittewww

mamai said...

mana pie jebat durhaka nie lama bernor bertapa

Mama Niza a.k.a hani said...

wah..happenning ni...
layanzzzz

sis_nita said...

salam ziarah.. :)

thanks bagi info ni ehh..

besh gak ni.. layannnn :)

arryani said...

Dah redah tadik....
not bad gak.

TQ for the info....

Award