Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Wednesday, August 19, 2009

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak




** buat semua teman2 , adik2 dan kenalan2 x kiralah yg jadi followers ker , yang singgah2 jap tuuu , silalah amik kad ucapan ramdhan ini dan gantung di umah masing2 , ikhlas ingatan dari ku buat anda semua .. LOV U ALL ni le kad ucapan yang aku ambik dengan kebenaran dari blog Ieda n kalu korang berkenan jugak ngan kad ucapan ni....jom ke blog Ieda



13 comments:

secangkir madu merah said...

selamat menyambut bulan yg mulia bulan ramadhan buat jebat & famili

birU said...

salam2

nanti2 den ambik, kebizian ni ekekke

kuIna LadyInRed said...

udah ambek... tp cukelet tu nak yg ori yg real leh tak...

jebat_durhaka said...

SMM...selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak

Biru...nanti ambik la ek

Kulna...nak yg real, meh le ke kuala perlis lak

POSH76 said...

bro wa amik yer yg lagi dua tu wa tak dapek...hehe

selamat berpuasa yer bro...hehe

oMMy fiRuz said...

selamat menyambut ramadhan encik jebat..akan kugantung kad tu di blog..

jebat_durhaka said...

posh....ambik je mana yang ko suke

ommy...gantung kad tu tak per, jgn gantung aku udah ler wakakakka

setiasahabat said...

selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak..
semoga kita dapat menjalankan ibadat ini dengan selamat...

abgBro said...

selamat menyambut ramadan dan salam aidilftri(pakej sekali..hehehe) buat teman seperguruan ku Hang Jebat dan keluarga....semoga ramadan kali ini kita dpt buat amal2 yg lebih baik drp thn lps yer jebat...:)

Kak_Ngah said...

Selamat menyambut bulan ramadhan jebat..semoga kita semua diberkati di bulan yg mulia ni..sayuu jer rasa hati..

Fia Batrisya said...

salam abg jebat..

selamat berpuasa juga:)

cntik semua e-card di n3 neyhh:)

mamai said...

selamat berpuasa bua jebat durhaka...
bulan posa nie kena gantung title durhaka tu dulu hehehehe

syahbandar87 said...

salam ramadhan..harap dpt join blog ni
:)

Award