Rajin-rajin le memfollow aku ek.....

Monday, July 13, 2009


Hari ni aku rasa mcm tak de posting yang best untuk dikongsi bersama, cume aku nak bagi Award kat korang semua ( tak kire sapa-sapa la yang penting korang sudi ) kerana sudi menjadi sahabat aku di alam ciber ni.....so sudi sudi la korang copy award ni ye

13 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Okey..akak amek. TQ atas ingatan. InsyaAllah, nanti akak susun elok2 ye award ni..

POSH76 said...

bro...cam tau2 jer aku suker tuceng..ko tak bg pun aku amik gak..haha...tq bro...siap cakap tq lagik..hehe

Rinna said...

Wah Jebat... kita ambik yer.. TQ very much..

Ady Syam said...

Makaseh bro!!! :P

biru said...

tak ambik kan , ngajuk laks hang jebat nih, wakakakkaak...

leh gak biru ilangkan rindu pada tucen ku kat kampong nun, huhuhu =P

jebat_durhaka said...

sila sila la semua blogger ambik award aku tu...memang aku buatkan khas untuk korang kerana sudi jd sahabat aku....

abgBro said...

jebat tocey tocey! hehe

setiasahabat said...

salam jebat....
terimakaseh ....
akan sya tempelkan kat blog
sya...

kuIna said...

terima kasih.. nanti sy tempek...

sis_nita said...

salam ziarah :)

biru said...

dah tepek, walo kat bawah nun....

mekaceh erk =)

zue @ annaleeya said...

jebat... aku ambik... TQ bro..

secangkir madu merah said...

kebetulan ku terjah ke blog mu jebat yang durhaka (ko memang durhaka) ternampaklah award yg comel.. ku berkenan dgn gambo kucing itewww, ku pon ambik bawak balik, walaupun kita belum pernah kenal, halalkan ek...

Award